Podatki podjetja

logo_rokodelc

   Miha Potočnik s.p.
   Breg 18, 4274 Žirovnica

   GSM 041 263 602

   info@rokodelc.si


   D.ŠT.: 97832596
   TRR: SI56 03186–1001436593

Novice in Projekti

rokodelc11

Oglejte si naš letak (pdf)

letak

Naročite se na novice

* indicates required

Marketing se rodi v srcu in ne v možganih… Vsi smo unikatni in vsak ima v sebi potencial, ki ga lahko da svetu in si s tem zagotovi poslovni uspeh. Na tečaju boste izvedeli vse o marketingu, se naučil ostati ustvarjalni in motivirani, si pripravili celoten marketinški material in se tudi v praksi naučili postaviti in oblikovati svojo spletno stran, blog, facebook poslovno stran, pripraviti odlično predstavitev prodajnega programa in uporabljati sistem, ki vam bo služil za pridobivanje novih strank znova in znova.

TEČAJ JE PRIMEREN za vse, ki

‐ šele razmišljate, da bi se morda podali na samostojno podjetniško pot
‐ ste šele na začetku svoje poslovne poti
‐ za vse uveljavljene »stare mačke«…,


Saj veste kako je, če k nečem novim pristopimo z odprtim umom in ne z mislijo, ah to pa že vem,…
takrat se rodijo zgodbe o uspehu.

 

»Začnite dan z nasmehom in bodite ustvarjalen!«

1

REZULTATI USTVARJANJA NA TEČAJU SO:
- vpogled v prakso, kako se marketing dela s srcem v podjetju Rokodel`c;
- marketing in prodaja v teoriji;
- marketinški material;
- vaša nova, unikatna spletna stran, fb poslovna stran, mailing program,…;
- osebnostna rast in razvoj;
- višja samozavest;
- znanje kako ostati motiviran in ustvarjalen = produktiven;
- motivacija in podpora obeh mentoric in skupine;
- »brca v rit« in posledično za vas pričetek novega marketinškega poglavja v vašem življenju.


USTVARJALNI MENTORICI

Bojana Jamnik

3

Predavateljica z večletnimi izkušnjami na področju integracijskega sistema, MS Offica, vodenja projektov , poslovne dokumentacije in implementacije. Pri izobraževanju se poslužuje andragoškega, individualnega pristopa in praktičnih izvedb.

 

Urška Ambrožič Potočnik

4

Na svoji življenjski poti si je pridobila izkušnje na različnih področjih kot so organizacija prireditev, turizem, maloprodaja in veleprodaja, celostne kreativne prenove ambientov, tečaji modernega mozaika,… Z vami bo delila svoje izkušnje na področju marketinga in prodaje, ki jih je pridobila predvsem z ustvarjanjem v podjetju Rokodel`c, ki ga vodita skupaj z njenim partnerjem.

 


Nekaj utrinkov prve skupine v Mladinskem dnevnem centru KamRa…

5

 

6

7

 

In kaj so mladi zapisali o tem programu…

»Marketinški program bi priporočila vsem. Ampak res vsem, ne samo mladim podjetnikom ampak tudi tistim že uveljavljenim. Urškin del je uporaben tudi za osebnostno rast in razvoj, kar bi prišlo prav tudi "nepodjetnikom". Najbolj mi je bil všeč individualen pristop, sinergijsko obravnavanje idej, sodelovanje v skupini in pa predvsem to, da smo udeleženci izražali svoje mnjenje in poglede na situacije. Predvsem ta vključitev vsakega posameznika se mi zdi glavna prednost tečaja, kjer smo se vsi poistovetili s temami predavanj.«

Alja M.

 


Tečaj spletnega marketinštva pri Urški in Bojani mi je pomagal dokončati že dve leti željan a stoječ projekt, da za naše domače podjetje naredim spletno stran in se tako približamo našim zvestim in bodočim strankam tudi na spletu. Kar nekaj delavnic na to temo je že bilo, vendar ob neustreznem času ali pa sem se nanjo že peljala in se mi je na poti tja pokvaril avto. Vse se zgodi z razlogom in vesela sem, da je bilo tudi tokrat tako. Bojani se zahvaljujem za potrpljenje ob mojem perfekcionizmu. Urška tebi pa sem iskreno hvaležna, saj je delavnica poleg samega tehničnega dela vsebovala tisto kar sramežljivi mladi v tem času potrebujemo: podporo, zavedanje da smo sposobni, da verjamemo vase in da s svojim iskrenim pristopom in željo lahko dosežemo ogromno.
Hvala obema.

Lavra B.

 


Delavnico priporočam vsakomur, ki se odloča za samostojno podjetniško pot kot tudi nekomu, ki še ni našel prave ideje, kaj bi sploh počel tako v svojem življenju kot na svoji podjetniški poti. Na delavnici smo se dobro spoznali med seboj, z marketingom in prodajo, praktični del je obsegal dejansko izdelavo spletne strani, najpomembneje pa ‐ spoznali smo se sami s seboj. Prav zanimivo je bilo 1. in 2. srečanje, ko smo se en za drugim "odpirali" in na ta način pri marsikomu še "tlečo" željo pripeljali do ideje, ki jo je dejansko mogoče izpeljati v praksi. Urška prav nič po "šolsko" in na zelo zanimiv način obrazloži vse pomembne vidike marketinga in prodaje, znanje katerih je nujno, če bi se kdaj želeli spustiti v "podjetniške vode". Delavnica je zasnovana tako, da te skozi zanimive pristope in vprašanja pripelje od ideje pa vse do dejanske izvedbe spletne strani. Vse pohvale Urški in Bojani za odlično in nepozabno izvedbo delavnice in marsikateri uporabni napotek, ki sta nam ga dale! Predvsem pa zahvala za vso pomoč, znanje, nenehne pozitivne in motivacijske besede, ker sta verjele prav v vsakega izmed nas in iz nas izvlekle tisto, kar smo potrebovali slišat.

Katarina Soklič

 

 

DOBRODOŠLI dragi mladi!


Urška in Bojana

PRIJAVE:
info@rokodelc.si
031/555‐212

© 2011 Rokodelc

Miha Potočnik s.p., Breg 18, 4274 Žirovnica, G 041 263 602, info@rokodelc.si